339 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterdragondroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladolijfoliepeperpeterseliepreirode uirozemarijnsjalotslagroomsuikertomaatwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde artisjok

Ingrediënten:
artisjok, azijn, citroensap, dragon, knoflook, tijm, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Court-bouillon

Ingrediënten:
azijn, citroensap, droge witte wijn, laurier, peterselie, prei, tijm, ui en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Uienconfiture

Ingrediënten:
blauwe wijndruiven, citroensap, droge rode wijn, gedroogde chilipeper, groentebouillon, honing, rode ui, suiker, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / jam
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

court-bouillon

Ingrediënten:
citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Picknick / buffet uit Thug kitchen feestvoer:

Italiaanse dressing

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, knoflook, olijfolie, tijm, uienpoeder, wittewijnazijn en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Wildsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gebraden wild, jeneverbes, koffieroom, margarine, rode port, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui en wildbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aromatische marinade

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierbladeren, olijfolie, peper, bladpeterselie, tijm, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Zeytin piyazi - Salade van groene olijven en walnoten

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, gedroogde tijm, granaatappelmelasse, groene appel, groene olijven, knoflook, lente-ui, olijfolie, rode puntpaprika en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Eendenborst met abrikozenmostarda

Ingrediënten:
abrikozen, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, eendenborst, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, koolzaadolie, korianderzaad, munt, olijfolie, sjalot, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide / gevogelte
Haal meer recepten op...