Petervisfilet met artisjokbodems - les blancs de Saint-Pierre en barigoule bretonne

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 121 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Basisbereiding artisjokken

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Artisjokcarpaccio

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Garnaal, artisjok en jamón

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Arisjokken met hollandaise - carciofi in salsa olandese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel