Drinken / aperitief uit Afrikaanse keuken:
Banaan met notenkorst
- Ingrediënten:
- bananen, boter, cashewnoten, kaneel, kokos, nootmuskaat, pinda's, rietsuiker, rum, sinaasappelsap en slagroom
- Keuken:
- Afrikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gemberpoeder, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, pompoen, rietsuiker, specerijen, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Afrikaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / nagerecht uit Jamie's dinners:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: