Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
De lekkerste frittata van garnalen en peterselie
- Ingrediënten:
- citroen, ei, garnalen, gedroogde spaanse peper, parmezaanse kaas en peterselie
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Recept uit Heel veel veg!:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta: