Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Gebakken kalfslever met sherry en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, droge sherry, kalfslever, olijfolie, peper, peterselie, roomboter, ui en zout
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, munt, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel: