Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Proef Puglia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit eten met nijntje:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit 101 ballen:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Okoko recepten:
Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Istanbul:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag: