Recept uit De banketbakker:
Kalfsragout
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, eidooier, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek: