Recept uit Modernist Cuisine [4]:
French Poached Scrambled Eggs with Mushrooms
- Ingrediënten:
- beukenzwam, boter, crème fraîche, eidooier, eiwit, lente-ui, paddestoelenjus, pancetta en volle melk
- Soort:
- ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / nagerecht uit Home Made winter:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Smart BBQ:
Lunch / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek: