Recept uit Puur Eten 2:
Salade van wilde rijst met venkel en kruiden
- Ingrediënten:
- gember, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, pinda, wilde rijst, sesamolie en venkel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basmatirijst, ei, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rode paprika, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van Annie Pannie:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish: