Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Gong Bao-saus
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, kippenbouillon, sesamolie, shaoxingwijn en sojasaus
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sambal oelek, sesamzaad, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Kook met Jamie:
Diner uit California Dreamin':
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Smaak van china:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken: