232 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbotercayennepepercitroencitroensapgembergemberpoedergroentebouillonkaneelkippenbouillonkorianderkurkumalaurierolieolijfoliepeperpeterselierode paprikasojasaustijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
cayennepeper, ciderazijn, dragon, eendenvet, grove mosterd, honing, knoflook, koolzaadolie, sjalot en vinaigrette

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Marinade voor wildsaté

Ingrediënten:
djinten, droge sherry, honing, ketoembar, knoflook, peper, sjalot, sojasaus en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Dressing à la Turque

Ingrediënten:
citroensap, dille, gedroogde munt, granaatappelsiroop, groene chilipeper, honing, knoflook, olijfolie, scherp paprikapoeder, sjalot, trostomaat, water en witte wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Pad alsacien | Pad Elzas

Ingrediënten:
honing, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, mierikswortel, noodles, pancetta-lardon, rodekool, sjalot, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Jerk ham

Ingrediënten:
bieslook, bouquet garni, bruine rum, honing, knoflook, kruidnagel, laurier, madame jeanettes, moutazijn, nootmuskaat, piment, scotch bonnet, sinaasappel, sinaasappelmarmelade, sjalot, tijm, ui, varkensbout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrilde inktvis

Ingrediënten:
grof zout, honing, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlierbloesem, vlierbloesemazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Verse tomatensoep met orzo en gruyerecroutons

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gruyère, honing, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, orzo, oud stokbrood, sjalot, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Kipsate met pindasaus

Ingrediënten:
djinten, honing, kerrie, ketoembar, kippenborstfilet, knoflook, limoensap, pinda's, sesamolie, sjalotjes en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Pittige Dahl

Ingrediënten:
agavesiroop, arachideolie, baksoda, gember, ghee, groentebouillon, honing, knoflook, komijnzaad, koriander, kurkuma, mosterdzaad, mung dal, sjalot en spaanse peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / eenpansgerecht
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Salade met lanzaam gegaarde eendenbout met zoete mirabellen

Ingrediënten:
affilla cress, bulls-bloodsla, chilivlokken, cointreau, donkere basterdsuiker, eendenbouten, extra vierge olijfolie, honing, jeneverbessen, knoflook, mirabellen, nigellazaad, olijfolie, purper cress, sjalot, tijmthee en tomatenpuree

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sperziebonensla

Ingrediënten:
citroensap, honing, knoflook, olie, peper, rode paprika, sjalot, sperziebonen, tijm, ui, witte wijnazijn en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

7 snelle toevoeginen voor dashidipsaus

Ingrediënten:
chilipeper, daikon, gember, gemberpoeder, honing, knoflook, kombu dashi, lente ui, mirin, rettich, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker en wasabipasta

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Haal meer recepten op...