Eendenborst met rode wijn en jeneverbessen

Je vindt dit recept op pagina 114 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Europees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Een­den­borst­fi­let met ro­de port­saus **

Serveersuggestie Een­den­borst­fi­let met ro­de port­saus **

Gerookte eend met vijgen en walnootdressing

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Eendenborst met rinse appel

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Eendenborst met Chinese kruiden

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)