Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Spis:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Spis:
Recept uit Noma:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro: