Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Gekonfijt varkensvlees
- Ingrediënten:
- eendenvet, kippenvet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, tijm, varkensschouder, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit 52 Soepen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Chez Adriaan:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Eten met z'n allen:
Recept uit Tomaten:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.: