Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Ansjovis in Txakoli-wijn - anchois au txakoli
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, knoflook, peper, spaanse peper, txakoli, ui, verse ansjovis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept van Beginspiration:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit The naked chef:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: