116 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloemdoorregen runderlappenknoflookkruidnagellauriernootmuskaatolieolijfolieontbijtkoekpeperpeterselieriblappenrode wijnrunderbouillonrunderlappentijmtomatenpureeuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Recept uit Rijksmuseum kookboek:

Hachee met spruitjes

Ingrediënten:
bloem, buikspek, gele ui, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, riblappen, rodewijnazijn, roomboter, spruit, water, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Hachee

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, kruidnagel, laurierblad, margarine, runderlappen en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met whisky en rijst

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsstoofvlees, kortkorrelige rijst, laurierblad, ui, verse peterselie, whisky, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Limburgs zuurvlees

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, boter, suiker, jeneverbessen, laurierblaadjes, ontbijtkoek, sukadelappen en uien

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Corsicaanse stoofschotel met pasta - stufatu

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, corsicaanse schapekaas, droge witte wijn, gedroogde boleten, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, runderstoofvlees, schouderlappen, sukadelap, tomaat, ui, verse pasta, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vleesschotel op de wijze van boerin Hofscholte

Ingrediënten:
aromat, belgisch bier, boter, bruin brood, bruine boterhammen, donker bier, franse mosterd, groentemix, laurierblad, peper, runderlappen, rundvet, suiker, tijm, ui, vet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Hutspot met bruine bonen

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillontablet, bruine bonen, kruidnagelpoeder, laurierblad, margarine, mosterd, nootmuskaat, runderlappen, tijm, ui, ui, winterwortel en worcestersaus

Soort:
stamppot
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Hutspot met suddervlees

Ingrediënten:
aardappels, boter, ui, laurierblad, maggiblokje, mosterd, peen, peper en zout, pils, prei, runderlappen, melk, ui en winterpeen

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Pappardelle met draadjesvlees

Ingrediënten:
arachideolie, citroenrasp, gehakt, boter, laurierblaadje, pappardelle, parmezaanse kaas, riblappen, tomaat, rode peper, rode wijn, bladpeterselie, knoflook en ui

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Jachtschotel

Ingrediënten:
boter, handappels, kruidnagel, kruimige aardappel, laurierblad, magere runderlapjes, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode wijn, ui en vleesbouillon

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:

Rundersukade met zacht gegaarde risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gevogeltebouillon, kalfsbouillon, knoflook, korianderkorrel, kruidnagel, laurierblad, mosterdkers, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, sjalot, tijm, winterpeen en zuurdesembrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Hachee van roodbonte koe

Ingrediënten:
boter, cranberrysap, diksap, kaneel, kruidnagel, laurier, moesappels, peper, rodekool, rodewijnazijn, runderbouillon, runderstoofvlees, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Zoervleisj

Ingrediënten:
appel-perenstroop, boter, jeneverbes, kruidnagel, laurier, magere runderlappen, ontbijtkoek, ui en wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Mediterraan stoofpotje

Ingrediënten:
bouillon, crème fraîche, doorregen runderlappen, boter, kruidnagels, laurierblaadje, magere spekblokjes, milde paprikapoeder, tijm, tomaten, ui en witte wijn

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Sudderlapjes met paprikapuree en gremolata

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroenrasp, doorregen runderlappen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, paprikapuree, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hollandse hachee

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bruin bier, doorregen runderlappen, kruidnagel, laurierblad, margarine, olie, pruimen, rietsuiker, runderbouillon en ui

Haal meer recepten op...