126 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapcourgettegembergroentekomkommerkoololieolijfoliepaprikapeperpeterseliespinazietaugétomaatuivetwaterwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Lamsborst en mosterdolie en søren's vele slabladeren

Ingrediënten:
allesbinder, amsoi, appel-balsamicoazijn, bindsla, bloemkool, boter, daslookkappertjes, druivenpitolie, ei, kippengelei, knoflook, lamsborst, lamsgelei, peterselie, raapzaadolie, radicchio, rucola, sjalot, water, waterkers en zout

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bloemkoolsoep

Ingrediënten:
bloemkool, chilivlokken, croutons, groentebouillon, knoflook, olijfolie, roerei, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Hollandse curry

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, ei, gemberwortel, grauwe erwten, knoflook, kokoscrème, kurkuma, macadamianoten, prei, rijst, rode puntpaprika, thaise rode currypasta, tomatenblokjes uit blik, ui, wortel, zonnebloemolie en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Bloemkoolsoep met koriander

Ingrediënten:
bloemkool, boter, chilipepervlokken, eidooier, griekse yoghurt, groentebouillon, kirmizi biber, knoflook, korianderzaad, maïzena, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:

Le grand aïoli

Ingrediënten:
aioli, artisjok, bietjes, bloemkool, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, ei, knoflook, marc de provence, nieuwe aardappel, octopus, olijfolie, pruimtomaat, sperziebonen, ui, waspeen, zoete aardappel en zoutevis

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vis
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Gado gado compleet met pittig gebakken tempeh

Ingrediënten:
bloemkool, boter, champignons, chinese kool, ei, gemalen koriander, ketjap asin, knoflook, komijn, komkommer, kroepoek, kurkuma, peper, pinda’s, plantaardige olie, prei, satésaus, sperziebonen, taugé, tempeh, ui, winterwortel, zilvervliesrijst, zoete chilisaus en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Gado gado

Ingrediënten:
bloemkool, bosuien, citroen, eieren, gember, ketjap, knoflooktenen, komkommer, kroepoek, pindakaas, rijst, rode peper, selderij, sla, sperziebonen, taugé, tempeh, tofu, ui, vastkokende aardappels, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

New: Thai Green Curry So Fine + Korting

Ingrediënten:
aubergine, azijn, bamboe, bloemkool, chili, curry, eiwitten, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, meel, paprika, pepers, pepertje, rijst, rijstebloem, specerijen, spinazie, suiker, tofu, tofublokjes, ui, vet, water, wortel, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Haal meer recepten op...