Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Firinda mezgit - Schelvis uit de oven
- Ingrediënten:
- boter, citroen, ei, gedroogd broodkruim, rijst, paprikapoeder, peterselie, schelvisfilet, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bonen, citroensap, citroenschil, ei, fruit, groente, knoflook, koriander, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, rijst, spinazie, tijm, ui, vlees, vruchtensap, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood: