Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli enginar dolmas - Artisjokken gevuld met vlees
- Ingrediënten:
- artisjokken, citroen, citroensap, eidooier, lamsgehakt, olie, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, fruit, gember, groente, groentebouillon, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, tomatenpuree, ui, water, wortel, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Recept van Mooncake:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: