Nisha Katona - Rijst & co

Rijst & co

wereldse en verrassende gerechten met rijst

Een boek van Nisha Katona

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rijst & co, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoirebijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalayauit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West-Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst enschotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak deultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijkenagerechten op basis van rijst te maken. De receptenin Rijst & co laten zien dat rijst een van de meestveelzijdige producten ter wereld is.Van voorgerechten tot en met desserts en zelfs rijstals onderdeel van het onbijt. Rijst & co leert je kokenmet diverse soorten rijst: van wilde rijst uit Noord-Amerika, rode rijst voor Hongaarse soep, kleefrijstvoor Chinese lotusbladpakketjes, zilvervliesrijst vooreen Peruaanse salade en pandanrijst voor eenKoreaanse bibimbap met rundvlees.Rijst & co geeft goede informatie over alle rijstsoortenter wereld en diverse kooktechnieken om deze tebereiden: de absorptie- en afgietmethode, het gebruikvan de rijstkoker en meer. Van rijstepap met karamelen rood fruit, zomerse salade met rode en zwarterijst, hartverwarmende kedgeree, Creools rijstdonuts,polloz arroz en meer.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken