Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vis, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Turquoise:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: