Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: