Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Hartige crèpes met paddestoelen, ui of prei
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, paddenstoelen, prei, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Sieb's proefschrift: