Recept uit Koken voor elke dag:
Puree van gierst, aardappelen en wortelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, ei, gierst, melk, peper, tijm, water, wortelen en zout
- Soort:
- pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Noma:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit Lidya Winkels kookboek: