Recept uit Koken voor elke dag:
Puree van gierst, aardappelen en wortelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, ei, gierst, melk, peper, tijm, water, wortelen en zout
- Soort:
- pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Noma:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit Noma: