Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit The big green egg book:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Noma:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Brindisa:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: