Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Kruidige soepstengels
- Ingrediënten:
- bloem, instantgist, olijfolie, rozemarijn, salie, semolina, suiker, tijm, wit maismeel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- veganistisch / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, boter, citroen, citroensap, ei, gist, knoflook, laurier, melk, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, rozemarijn, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Het Franse bakboek: