Recept uit De herenkookclub:
Spaanse uiensoep met amandel, saffraan en sherry
- Ingrediënten:
- amandel, boter, droge sherry, groentebouillon, gruyerekaas, knoflook, oud stokbrood, peterselie, saffraan en witte ui
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, gemberpoeder, groentebouillon, kaneel, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, risottorijst, sjalot, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten: