Tarbot met saffraan en venusschelpen - rombo allo zafferano con sugo di vongole

Je vindt dit recept op pagina 752 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pommes Marcaire

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Pommes Maxim

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Aardappelwafels met crème met gebrande boter en gezouten karamel

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Baked Potato Broth

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]