Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Sukiyaki - Gebakken vlees
- Ingrediënten:
- champignons, chinese kool, dashi, ei, lente-ui, mager rundvlees, rundvet, shiratakinoedels, shoyu, suiker en tofu
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, eiwit, fruit, gehakt, knoflook, mager rundvlees, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Lunch / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch uit Dit is geen kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept van Okoko recepten:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit singapore:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Patesserie: