Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, laurier, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: