Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Duivelse kip
- Ingrediënten:
- bruine basterdsuiker, citroensap, crème fraîche, ketjap manis, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kokosmelk, laos, olie, sambal oelek, tomaat, ui en water
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.: