Recept uit Noma:
Tarbotvin en -wangetjes, asperges en verbena
- Ingrediënten:
- boter, honing, rodebessenwijn, spinazie, tabotvin, tarbotwang, verbenablaadjes, water, witte asperges en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, gehakt, groente, knoflook, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Recept uit Eet als een atleet:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Spice Wise:
Diner / avondmaal uit Nootje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Rauw:
Recept uit Asperges:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer: