Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Kruiden-roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, oregano, room, rozemarijn, salie, ui, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Picknick / bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / avondmaal / lunchgerecht uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Macaron:
Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Simpel: