Recept uit De keuken van de pure smaak:
Vulling van paddestoelen en oesters
- Ingrediënten:
- eidooier, paddestoel, lamsvlees, oester, olijfolie, peper, slagroom en zeezout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit United states of cakes:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: