Petatou

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 96 in Les Halles kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saus voor visgerechten - salsa per pesce

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Gegrilde halloumiburger met ui, paddenstoelen en verse tijm

Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Balsamico-sabayon

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Balsammacaronen, balsamicozijngelei, chocoladekoekjes

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken