Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Napolitaans gistgebak - babà alla napoletana
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroenrasp, eierdooier, eiwit, gist, melk, rum, suiker, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelspijs, bakkersgist, bloem, boter, citroenrasp, donkere rum, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, griessuiker, kaneel, krenten, kristalsuiker, meel, melk, oranjebloesemwater, patentbloem, poedersuiker, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Zalig zoet:
Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bij de koffie uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:
Recept uit De Urban Cook:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:
Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Es' Factory: