Recept uit Turkse kookkunst:
Karniyarik - Gevulde aubergines
- Ingrediënten:
- aubergines, boter, gehakt, tomaat, tomatensap, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, fruit, gehakt, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vis, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier: