Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: