Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Eten in Italie:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Varkensvlees: