Recept uit Vegalicious:
gestoofde aubergine met paksoi, cashewnoten en Thaise basilicum
- Ingrediënten:
- aubergine, bruine suiker, gember, lente-ui, miniaubergine, minipaksoi, pinda, rijst, sojasaus en thaise basilicum
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, citroensap, courgette, gember, groente, kaneel, knoflook, kokosmelk, koriander, munt, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vegalicious:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit I love groente:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Wrap 'n roll:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Polpo:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co: