307 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroensapeigembergroenteknoflooklaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreiselderijsjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Gefrituurde groente

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, ijswater, rijstmeel, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzuur konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bleekselderijhart, groene olijven, knoflook, konijn, olijfolie, pantelleria-kappertjes, pijnboompitten, rozemarijn, salie, sjalot, suiker, ui, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Yoghurt en wei, doperwten en selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, broodsaus met munt, citroensap, doperwten, druivenpitolie, eidooier, fluitekruidblaadjes, peultjes, slagroom, suiker, suikersiroop, water, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Dranken / drinken uit Home made zomer:

Heldere virgin mary

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, komkommer, mierikswortel, mocktail, suiker, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Salmis van Schotse sneeuwhoen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, doorregen spek, jeneverbes, kippenfond, madeira, peper, port, rode wijn, rode wijnazijn, schotse sneeuwhoen, tafelsuiker, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Caponata

Ingrediënten:
aubergine, babykappertjes, balsamicoazijn, bladpeterselie, bleekselderij, bruine suiker, groene olijven, knoflook, munt, olijfolie, pruimtomaten, pure chocolade, rozijnen, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Sylvia's barbecueribbetjes - sylvia's barbecued ribs

Ingrediënten:
blanke azijn, bleekselderij, citroensap, citroenschil, gevriesdroogde rode peper, groene paprika, pepersaus, suiker, tabasco, tomatenpuree, ui, varkensribbetjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met ossentong, zure bieten en mierikswortel

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, briochebroodjes, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, mierikswortelcrème, olijfolie, ossentong, salie, tafelsuiker, tijm, ui, wortel, zeezout, zure bieten en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Aubergine met tomaten en olijven - caponata

Ingrediënten:
bleekselderij, gele aubergine, groene olijven, kappertjes, olijfolie extra vergine, plantaardige olie, suiker, tomaat, versgemalen zwarte peper, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Cured Beef Tenderloin "Bresaola Style"

Ingrediënten:
witte balsamicoazijn, bleekselderij, bramen, cacao nibs, citroensap, espressokoffiebonen, gedroogde ossenhaas bresaola-stijl, hertenhaas, insta cure® 2, jeneverbes, zwarte knoflook, olijfolie, ossenhaas, peper, rucola, selderijblad, suiker en zout

Soort:
wild
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggebakken rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, maïsolie, maïzena, marinade voor drooggebakken rundvlees, rode pepers, runderlende, sesamolie, sichuanpeper, sojaolie, suiker, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Biergartenmenu: Marinierte Renke / Gemarineerde houting

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, dille, dragon, houtingfilet, jeneverbessen, knoflook, laurier, peperkorrels, peterseliestengel, pimentkorrels, rode chilipeper, rode ui, rode wijn, rode wijnazijn, suikerklontjes, tijm, wortel en zeezout

Soort:
vis
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

zoetzure auberginesalade

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, bleekselderij, courgette, groene olijven, kappertjes, majoraan, olijfolie, oregano, peterselie, rodewijnazijn, suiker, tomaat, ui en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Vegetarische chow mein - vegetable chow mein

Ingrediënten:
bamboespruit, bleekselderij, chinese kool, chinese sesamolie, droge sherry, kippenbouillon, knoflook, maïzena, olie, sjalot, suiker, taugé, versgemalen zwarte peper, wontonvel, witte ui en zout

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gemengd zoetzuur - chow chow

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, ciderazijn, gele paprika, groene paprika, groene tomaat, kidneybonen, limabonen, maïskorrels, pronkbonen, rode paprika, sperziebonen, suiker, ui, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
inmaak / vegetarisch / groente
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Mosselen met mosterdsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurierblad, mayonaise, mosselen, suiker, ui, verse peterselie, peper, winterwortel, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...