Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Sugo di pomodoro (tomatensaus)
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, knoflook, peterselie, san marzanotomaten, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroensap, courgette, groente, groentebouillon, kruiden, olie, olijfolie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Mijn favoriete gezonde recepten:
Basisrecept uit Twaalf:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: