257 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroensapcourgettegroentegroentebouillonkruidenolieolijfolieoreganopaprikaparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijnsuikertijmtomaattomatenpureewaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Gegrilde Ossentong Met Salsa Verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, citroen, kappertjes, knoflook, laurier, melk, olijfolie, ossentong, peterselie, sjalot, tijm, ui, witte wijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Rode spaghetti

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaat, spaghetti, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Honinggraat van cannelloni

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, bleekselderij, cannellonibuisjes, crème fraîche, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, koffieroom, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, portobello's, prei, rode ui, spinazie, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Ravioli bolognese

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, chianti classico, tomaat, griesmeel, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse peper, rundergehakt, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met winterse tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, droge wijn, knoflook, kristalsuiker, majoraan, oregano, parmezaanse kaas, italiaanse pomodori in blik, rigatoni, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, chilivlokken, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode ui, tomaat, tomaat in blik en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Pasta e fagioli

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, borlottibonen, durum tarwemeel, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groene paprika, knoflook, tomaat, tuinkruiden en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Zomerse rode paprikasoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cayennepeper, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode spaanse peper, rode wijnazijn, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Pasta met kikkererwten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, ditalini, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, pasta, peterselie, rozemarijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met varkensvlees

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde portobello met smeltend zachte taleggio

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, dragon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, portobello, taleggio, ui, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Farfalle met worst

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, farfalle, knoflook, olijfolie, saucijs, tomaat, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tomaat en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Huwelijkssoep Met Wittebonenballen En Boerenkool

Ingrediënten:
aromapoeder, bleekselderij, bloem, cannellinibonen, citroenschil, edelgistvlokken, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde tijm, knoflook, olijfolie, sojasaus, ui, volkorenbrood, witte bonen en wortel

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Linzensoep met pasta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, bruine linzen, groentebouillon, knoflook, kruidenblaadjes, marjoraan, olijfolie, tijm, tubetti, ui, water, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Gestoofde gekruide lamsschenkel

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, knoflook, korianderzaad, lamsschenkel, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, pruimtomaten, rozemarijn, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Koude paprikasoep met zure room

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gemalen komijnzaad, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode paprika, salie, ui, zout en zure room

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pittige Quinoa 'risotto'

Ingrediënten:
bleekselderij, italiaanse kruiden, knoflook, kruidenbouillon, minimaiskolfjes, olie, quinoa, tabasco, tomaat, ui, verse basilicum, winterwortel en zachte geitenkaas

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, buffelmozzarella, cherrytomaten, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komkommer, oregano, pecorino, radicchio, rode wijnazijn, romeinse sla, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Grieks gestoofd lamsvlees

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, ditalini, droge witte wijn, feta, gedroogde oregano, knoflook, lamsbouillon, lamsschouderfilet, laurier, macaroni, olijfolie, oregano, pasta, peterselie, stoofperen, tijm, tomaat in blik, ui en wortel

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met zeevruchten en bottarga

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bliktomaat, bloem, boter, bottarga, broodkruim, cognac, ei, knoflook, langoustine, laurier, mosselen, olijfolie, ui, venusschelp, witvisfilet en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...