Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem: