Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Mengsel voor klaren van soep (Clarif)
- Ingrediënten:
- eiwit, knoflook, laurier, mager rundvlees, peterseliestengels, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa: