Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroensap, courgette, ei, gehakt, gember, groente, hamburgers, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, ui, vis, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Killerbody dieet:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit De kunst van het koken: