Recept uit Turkse kookkunst:
Patlicanli kuzu kebabi - Lamsvlees-aubergine aan de spies
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, lamsvlees, paprika, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro: