Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonsjalottomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Terrine de campagne

Ingrediënten:
boter, cognac, ei, jeneverbes, kinnebak, kleurzout, laurier, netvet, sjalot, spek, tijm, varkenslever, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Haggis uit Essex in de stijl van shepherd'spie

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, gemalen kruidnagel, gerookt dooregen spek, hacheevlees, havermout, kippenlevertjes, lamshart, lamsniertjes, lamsschouder, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, runderbouillon, schapenschouder, sinaasappel, tijm, ui, varkenshart, whisky, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Hazenterrine

Ingrediënten:
cognac, doorregen buikspek, dragon, hazenzadel, kalfsvlees, mager buikspek, magere sparerib, nootmuskaat, peper, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / wild / paté/terrine
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Bloedworst

Ingrediënten:
grof zout, kippenbouillon, reuzel, rijst, tijm, ui, varkensbloed, varkensdarm, varkenskop, varkenspoten, varkenszwoerd, witte kool en witte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Stoofschotel uit Toulouse - cassoulet

Ingrediënten:
bouquet garni, droog broodkruim, ganzenvet, gepekeld buikspek, witte bonen, knoflook, krombekken, kruidnagel, laurierblad, ongerookte kookworst, peper, prei, tijm, tomaat, ui, varkensfilet, verse peterselie, verse tijm, verse worst, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / peulvruchten
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In calvados gestoofd rundvlees - pothine de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Faggots met uiensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruimels, doorregen spek, gedroogde salie, gedroogde tijm, lamslever, ui, uiensaus, varkensgehakt, varkenslever, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bonen-maïsgerecht - succotash

Ingrediënten:
gezouten varkensvlees, kippenbouillon, slagroom, spek, tijm, tuinboon, versgemalen zwarte peper, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Haal meer recepten op...