Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Mosselen met prei
- Ingrediënten:
- arachideolie, gemberwortelpoeder, kerrie, knoflook, maïzena, mosselen, prei, ui, verse garnalen en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag: