Prei als garnituur

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 139 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Olio do peperoncino - Chili-olie

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Pompoen met burrata en pesto recept - Food and Friends

Een recept uit

Toastje burrata, peperige olijfolie en geroosterde amandelen

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Parelhoenborst met ratouillesalade en paprikacreme

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen